Sådan får du et realkreditlån

Tjek derefter tilbagebetalingsplanen for at kontrollere, om der er variable eller ekstra månedlige betalinger. Du skal dobbelttjekke eventuelle variable betalinger eller yderligere beløb. Sørg også for, at du betaler din regning til tiden. Kreditorer kan kræve, at du foretager en betaling tidligt, ændrer dit månedlige betalingsbeløb eller endda kræver, at du betaler mindre. Sørg for, at du er tilfreds med betalingsbeløbet og/eller forfaldsdatoen.

Før du tænker på at få et lån, tage et kig på følgende for at finde ud af, om du kunne få en konventionel lån fra en bank, opsparing og lån, eller kredit union.

Når du har besluttet dig for et lån, vil du blive bedt om oplysninger om din økonomi og baggrund. Sørg for, at de har alle de rigtige oplysninger og ikke gør en kredit check. Sammenlign og undersøg betingelserne i realkreditaftalen, før du underskriver. Anmod altid om en kopi eller de anslåede omkostninger i god tro. Estimatet bør omfatte rentesatsen og lånebeløbet. Det skal også indeholde eventuelle gældende gebyrer. FDIC regler kræver långivere til at give disse oplysninger til dig inden for tre arbejdsdage efter modtagelsen af hele din ansøgning. Ring til banken for at anmode om en anden kopi, hvis långiveren ikke kan give God tro Skøn. FDIC kræver dokumentation for ni stater til at vise alle gebyrer.

Långiveren er forpligtet ved lov til at offentliggøre vilkårene for lånet samt eventuelle gebyrer, der skyldes sammen med ansøgningen. Låntageren kan være i stand til at give afkald på gebyrer. Disse oplysninger vil blive medtaget på et separat ark. Gennemgå skønnet over god tro, når lånet er betalt fuldt ud. Dette vil give dig et skøn over dine månedlige afdrag på realkreditlån. Opret en aftale for at møde den person, der skal håndtere lånet. Du bør være bekendt med de vilkår og betingelser for lånet, samt lånemodtagerne fleksible vilkår.

Spørg din långiver, om der er nogen udbetaling bistandsgebyrer. Hvis lånet er mere end $ 600, så ned betalinger kan være påkrævet. Hvis du søger et mindre lån, vil du normalt være i stand til at foretage disse ekstra betalinger uden udbetaling bistand. Spørg din lån officer for detaljer om udbetaling bistandsgebyrer. Der vil sandsynligvis være et gratis tilbud, som giver dig mulighed for at vælge den funktion, der er vigtigst for dine behov. Gebyrer kan føre til fælder. Gebyret for at opnå lånet er typisk mere end en procent. Disse gebyrer kan reduceres, selvom du ikke kender til dem. Du kan også forhandle en lavere pris for det hjem, du køber. Låne-option takster er tilgængelige, hvis en långiver er uvillig til at sænke gebyrerne. Disse satser er beregnet til at gøre låntagning let og ikke kræve, at du læser hvert ord. Du kan gøre det mere nyttigt ved at læse alle vilkår og betingelser i din låneaftale.

Skriv kommentar