Skal du forblive single eller gifte dig?

Det er svært at finde nogen, der har samme datingintention som dig, men det betyder ikke, at du skal stoppe med at date en, der ikke er den rigtige for dig. Der er mange faktorer at overveje, når du skal beslutte dig for, om du skal forblive single eller gifte dig. Selvom du ikke behøver at gifte dig med nogen for at date med succes(her finder du overblikket over dating sider), er det vigtigt at kende dine hensigter. I sidste ende handler dating om at møde mennesker, lære dem at kende og finde ud af, om der er en fremtid for jer to.

Tidligere blev dating set som en forløber for ægteskab, eller som en form for det. Det var almindeligt at gifte sig ung, men senere begyndte folk at indse, at ægteskaber ikke var evigt, især da verden blev mere mobil. Ud over den mobilitet, som folk nød, spillede hurtigt udviklende teknologi en stor rolle i dating. Nye kommunikationsteknologier gav mulighed for online-dates uden ansigt-til-ansigt-kontakt, og biler tilladt for bagsædets seksuel udforskning.

Mens dating stadig er en social norm i Singapore, er der ingen grund til, at det er et mål i sig selv. Tidligere blev dating set som et vigtigt skridt til ægteskab, men nu er det et middel til at nå målet. Faktisk er det den mest populære form for kærlighed og ægteskab i Singapore. Selvom dating stadig er en overgangsritual for mange mennesker, har det moderne koncept for kærlighed og lykke ændret sig drastisk.

Som med enhver form for forhold er dating en proces, hvor to mennesker, der er tiltrukket af hinanden, tilbringer en begrænset mængde tid sammen for at afgøre, om de kan tåle hinanden. Men der er mange tilfælde, hvor par ikke er i stand til at finde et forhold og være hinanden utro. Disse situationer er måske ikke så alvorlige, som de engang troede og er baseret på et mere egoistisk motiv. Hvis dette er tilfældet, kan de to personer beslutte at afslutte deres forhold og forsøge at blive gift.

Et forhold er et langsigtet engagement mellem to mennesker, der er tiltrukket af hinanden. Når et forhold er vellykket, kan begge partnere leve sammen i et forpligtende forhold. Processen kan være svær, hvis én person er bange for at tage det første skridt og ikke føler sig tryg ved den anden person, da det kan føre til problemer senere hen. Dette er et almindeligt problem med dating, så det er vigtigt at forstå, hvordan processen fungerer.

Begrebet dating er et relativt nyt fænomen, der er blevet tilskrevet den ændrede definition af ægteskab og familie. I mange vestlige lande er det en selvinitieret aktivitet, og den varierer efter nation og social klasse. Som med enhver institution afhænger måden, hvorpå dating reguleres, af flere faktorer. For eksempel kræves der stadig medgift i mange lande, og kvinder må ikke date andre mænd. Nogle kulturer har forbudt dating helt, mens andre har accepteret det.