Måltidskasser har noget for enhver smag

Der findes mange forskellige slags måltidskasser, fra gourmet til hverdag. Der er salater, burgere og sandwich, Veggie Bowls, havreskåle, supper og endda gourmetmåltider som Mosaic + kasser. Kunder kan vælge at bestille fra en eller flere af disse kategorier eller blande og matche kategorier for at nå deres mindste boksordre. Kunder kan også tilpasse deres tilbagevendende leverancer, så de modtager en kasse hver uge, to uger eller fire uger.

Yumble

Yumble måltidskasser leveres med en række forskellige måltidsmuligheder. De er mikrobølgeklare og lavet af nærende ingredienser. De er perfekte til travle familier med begrænset plads og køkkenudstyr. Yumble har flere abonnementsplaner, der inkluderer en, to eller fire ugers måltider. Priserne starter ved $5.99 per portion for en 16-måltidskasse. Derefter kan du betale $ 7.99 per portion for seks eller otte måltider eller $ 9.99 per portion for fire måltider om ugen.

PlateJoy

PlateJoy tilbyder madplaner for alle medlemmer af din familie, herunder vegetarer og veganere. De omfatter også et lille udvalg af erstatningsmåltider til dem med fødevareallergi. Du kan endda bruge PlateJoy til at holde styr på dine sundhedssporingsenheder og sende opskrifterne til din mobiltelefon, så du til enhver tid kan tilpasse dine måltider.

Hjem Kok

Fra gourmet til hverdagsmad: Måltidskasser har en bred vifte af muligheder. Nogle imødekommer diætbegrænsninger; andre giver en række hovedretter – størrelse måltider. Fra veganer til altædende er der en måltidskasse til enhver livsstil.

Pragtfuld ske

Når du tilmelder dig en madplan gennem Splendid Spoon, kan du vælge mellem 65 forskellige, ernæringsmæssigt afbalancerede måltider. Du kan også tilpasse dine måltider, så de passer til dine personlige præferencer. Virksomheden er forpligtet til at betjene kunder, der er dedikeret til at spise godt og forblive sunde.

EveryPlate

EveryPlate måltidskasser har noget for enhver smag – og lidt for miljøet også. Hver kasse indeholder mindre emballage og er lavet af genanvendelige materialer. Du kan genbruge kassen og plastfolien ved at dræne gelen og adskille bomuldsforingen og plastfilmen. Kasserne indeholder også en genanvendelig ispose.

Foodstirs

Foodstirs er en abonnementstjeneste, der sender lækker mad lige til døren hver anden måned. Med lækre opskrifter rettet mod børn og barn-at-heart, kan du forvente, at din kasse indeholder alt fra kærlighedsbug brownie bites til raketkage pops. Du kan endda finde sæsonbestemte opskrifter som lejrbål s’mores cupcakes. Hvis du leder efter en gave til et barn, har Foodstirs et stort udvalg af gaver at vælge imellem. Virksomheden tilbyder også henvisningsrabatter, som giver dig mulighed for at få 25% rabat på dit abonnement, når du henviser en ven.

Når du tilmelder dig en madplan gennem Splendid Spoon, kan du vælge mellem 65 forskellige, ernæringsmæssigt måltidskasse.com afbalancerede måltider. Du kan også tilpasse dine måltider, så de passer til dine personlige præferencer. Virksomheden er forpligtet til at betjene kunder, der er dedikeret til at spise godt og forblive sunde.