Oplysninger om fordelene ved hvedegræs

En smuk hvedegræs plante blev videregivet på Universal Atheletes ‘seneste hvedegræs udstilling. Dens ømme stilke og smilende knive var et fantastisk syn. Dens stærke duft og den lidenskabelige atmosfære, den skabte, trak mange til udstillingen og tiltrak dem alle.

Oplysningerne nedenfor vil hjælpe dig med at lære mere om hvedegræs.

Triticum aestivum, også kendt som Spirulina eller Wheatgrass, er en stor grøn kilde til protein, calcium og aminosyrer. www.mcgaryures.com

I 1992 anerkendte Verdenssundhedsorganisationen (WHO), hvedegræs som en “væsentlig afgrøde” og en værdifuld kilde til ernæring gennem kosten. Selvom det ikke er kendt i Amerika, kan det findes i mange andre lande, herunder Australien og New Zealand. Du kan også dyrke det i cupped eller kilo korn, som kan presses til at lave raffineret mel eller fuldkornsmel. Dette kan derefter raffineres til at gøre raffineret hvedemel. Kellogg’s producerer hvedegræs juice. Det bruges i korn, is, frugt snacks og morgenmad fødevarer. Mange anser hvedegræs for at være den bedste kilde til vitaminer, mineraler og den mest alsidige.

Hvedegræs menes at være i stand til at kurere mange sygdomme, herunder forstoppelse, astma og hjertesygdomme. Det menes også at øge energi, søvn, mental klarhed og produktivitet.

Hvedegræs fås i pulver- eller pilleform. Timothy Ferriss hævder, at han kan brænde 80% af græsset han indtager i en dosis af hans “eksplodere hit” teknik, når han tager benzcontin. Det menes også at beskytte mod fri glutamat og kulsyre.

Hvedegræs terapi er en stor mulighed for folk, der søger at afgifte deres krop og slippe af med toksiner fra deres forfædre (især anæmi syge) og dem, der ønsker at forbedre deres helbred. Du kan købe saften i både ernærings- og superfoodbutikker. Denne artikel udgør ikke en anbefaling til en helsekostbutik eller en rygebutik. Jeg giver oplysninger til folk, der kunne være interesseret i hvedegræs terapi. Noget af det er for profit.

Til det prestigefyldte navn i sundhedssektoren,

Ændring af kosten

Hvedegræs menes at opretholde og genoprette mineralbalancen. Det siges at indeholde 70% af alle de mineraler, der kræves for en sund kost. Det hjælper med at fjerne skadelige toksiner fra kroppen. Det har vist sig at have anti-cancer egenskaber. Det hjælper med blodrensning. Det er en strømkilde i tilfælde af anæmi.

Hvedegræs hjælpemidler i skabelsen af røde blodlegemer. Det hjælper også med at danne hæmoglobin, som hjælper med at genoprette balancen i kroppens kemi. Det menes også at hjælpe med gigt og andre lidelser.

Hvedegræs juice er yderst gavnligt for normal vækst og udvikling i graviditet, barn og voksen. Græsset bør ikke indtages under fosterudvikling (graviditet). Græsset saft kan være meget gavnligt. Det kan hjælpe med astma relief afhængigt af din situation. Plantens saft kan også være gavnligt for andre sundhedsmæssige problemer.

Leveren menes at være i stand til at fjerne giftige metaller som bly, kviksølv og cadmium gennem hvedegræs. Dette giver mulighed for forbedret blodcirkulation og lymfe flow, hvilket fører til et stærkere immunsystem og større modstandsdygtighed over for sygdom. Teenageres forældre er de mest forsømmelige, da de ofte forlader deres hjem for at passe deres børn, mens de er på arbejde. De forlader deres børn i leg og ikke får tid til at lave mad sunde måltider derhjemme. Disse giftige kemikalier som kviksølv og bly opbygge, og kan være ganske farligt. Disse forurenende stoffer kan fjernes fra blod og andre kropsvæsker ved hjælp af de celler, der er blevet ryddet.

Økologisk Hvedegræs Juice kan øge babyer ‘immunforsvar i de første dage af deres liv og støtte i paradentose.

Skriv kommentar