Ferie traditioner: Hvad fejrer vi?

Lad mig fortælle dig, hvad min mor gjorde i går aftes. Hun ser en jul Re-enactment og tårer med sorg, udmattelse, frustration. Disse reenactments reenact scener fra gamle familie historier. De er, hvor bedsteforældre og bedstefædre reenact erindringer fra tidligere ferier, der er blevet mareridt og depression.

Hver deltager vil modtage en lille ornament lavet af plast til at sætte i deres lille hånd i billedbogen reenactment. De hver vælge en lille ornament til slæbebåd på, ved hjælp af alle deres styrke til at holde det på plads. Da de trækker på den lille kasse, en ældre bedsteforælder eller søskende endelig har nok styrke til at skubbe den ind i deres hånd. Den ene slæbebåd følger den anden, og ornamentalen begynder med et lykkeligt ‘dunk! Et hurtigt blik på kassen afslører, at det var dekoreret og er klar til at blive begavet til en ældre kvinde, eller kvinde, som måske ikke er så sund. Hvert medlem af familien tog en hjem, og takket være tålmodigheden hos den ældre hjælper (nogle gange en kvinde) er juletræet så fuld som en hund, der tager sin bid ud fra en børneringe.

Min vrede er på mit eget tab af synet, vores manglende tålmodighed og udholdenhed, og vores sjældenhed blandt medmennesker. Men jeg er i stand til at se mig selv i vrede. Jeg kan se den person, jeg ville have elsket at være der. Jeg kender mine kære ønskede at se, hvad jeg så, og ikke bare lade mig billedet en scene, der støttede deres værdier.

Som jeg føler vrede, mine kærlige forældre er der, deres blide, kærlige og kærlige opdragelse. Jeg kan se dem i den vrede; varm i solen og månen; varm i timevis af salig søvn og fred; og jeg ved, at de smiler, forstår, hvilket får mig til at føle mig så fri for skyld.

Du har sikkert set film, hvor helten (ofte nogen ikke opdraget i de manerer forventes af masserne) oplevelser en forfærdelig øjeblik og derefter kommer sig, tørrer væk alle forlegenhed, og inspirerer stort mod i hans kolleger venner. Jeg er sikker på, at jeg ville have stået ved i forundring over den fantastiske dood kedsomhed, hvis jeg blev inviteret til at deltage i en sådan begivenhed.

Det er forståeligt, at min mor ikke ville være villig til at deltage i re-enactments for berømte ferier som Thanksgiving og jul. Hun har tidligere kæmpet med ferier, både af praktiske årsager og med sine egne børn. Hun har været igennem at være et offer for ferien, der lider af vrede, depression og benægtelse, da hver ferie gik forbi. På trods af dette har hun formået at holde sin ånd åben og ærlig. Nogle gange skal vi bare være i stand til at grine af vores egne fejl. Der er en gylden middelvej. Uden forståelse og tilgivelse kan latter og lykke aldrig opnås.

Mors dag nærmer sig hastigt, og jeg bliver mindet om min mor, vigtigheden af road trips, is sundaes på stranden og mange andre ting. Jeg kan afvise hendes vrede. Hun er en heldig engel, og hun vidner glæden ved en ferie, hun ikke har. Jeg kan huske en tid, hvor min opfattelse af virkeligheden var påvirket af hendes vrede. Jeg ville ikke have ignoreret hendes klart ulykkelige humør. På en måde er jeg i stand til at forstå mine handlinger, træffe rationelle valg, få mig sammen og give mulighed for glæde igen. Jeg må gøre dette, fordi jeg uden tvivl vil blive bedømt mindre i en gruppe mennesker, som jeg plejede at tilbringe tid sammen med. Jeg bor sammen med en tørrer, eller en, der ikke er interesseret i mit helbred.

Det bedste ved road trips er, at de er billige, kan du nyde dem i privatlivets fred for dit eget hjem, og det er næsten gratis. Det er muligt at rejse lange afstande med en bil eller fod, og nyde den fredelige time før sengetid lytte til en del af historien bliver genfortalt.

Skriv kommentar