Westland Have

Gartnere er meget forsigtige med, hvordan de bruger deres tid i haven, og hvad de køber til deres haveprodukter. Gartnere ønsker ikke at spilde penge på produkter, der ikke er så effektive eller skadelige for miljøet. Gartnere, der er ivrige efter at dyrke deres egne grøntsager, eller ønsker at spare penge voksende grøntsager om vinteren, skal planlægge en have, der omfatter et drivhus eller poly-tunnel.

To gamle væksthuse var den bedste mulighed for et drivhus. Den ene var 150 år gammel, og den anden var 18 år. Det var en kendsgerning, jeg lærte for mange år siden. Med deres store rammer og alt det gamle haveudstyr var jeg i stand til at bygge mit eget drivhus ved hjælp af stålbøjler og frøplantevæg. Efter at jeg havde lavet nogle buede betonpaneler til siderne, ville stålbøjlerne være grundlaget for min drivhusstruktur. Min søn lavede siderne og låget ved hjælp af gamle krydsfinerpaneler. Han faktisk lavet mange andre interessante strukturer ud af gamle væksthuse, der senere blev brugt som plantageejere.

Min oprindelige stål hoops var mindre end et år gammel, da jeg byggede mit første drivhus. Jeg lavede derefter en anden batch af stål hoop hjem til formålet. Jeg ønskede at dække hele drivhuset med klar plast og forsegle det med selvforsegling hætter. Disse låg ville blive brugt til at danne drivhusvæggene og behøver ikke at være så lige som i planen. I stedet for at forsøge at lave et smukt drivhus, besluttede jeg, at jeg ville sælge min struktur og i stedet valgte at bruge enkle planer for siderne. Klare plastsider gjorde det nemt for fugle at ramme. Siderne var også flade, så det var let for fuglene at se, om der var orme i jorden.

Min vokse stativer er lavet af vintage vokse stativer, der plejede at have firkantede lejligheder. For $ 12 hver, købte jeg 4 brugte bøtter fra en sparsommelighed butik. De 4 blærer blev placeret på deres sider oven på hinanden på vokse stativer. Disse gamle bøtter understøtter ikke vægten af glas, hvilket er problemet med at vokse stativer. I stedet bruger jeg 4 x 4. Grow stativer er en omkostningseffektiv måde at støtte glas, og de holder i lang tid. Lysene er derefter fastgjort, og resten er færdig. Min far, der elsker at bygge, forudsat 2 døre og et dække på den anden side.

Jeg lavede et par billeder fra skrot træ til at fastgøre til det lille hul. Disse rammer kan fyldes med ethvert materiale, da vækstbedene er dækket af mulch eller frø. Det er nødvendigt at dække rammerne med noget at holde plasten. Jeg var i stand til at finde 5 / 4 tommer elektromagnetiske slanger, som jeg skar ved hjælp af min affinitet for gamle junk. Disse er dækket af frøstarterblanding og efterlades til tørre i 12 timer. Dette skaber et skjold, der beskytter frøplanter mod solen.

Dernæst brugte jeg 2 små håndsave til at skære 2 stykker 2X2 tømmer i 2 “sektioner. For at undgå at konvertere min jord (og min have for hurtigt), foretrækker jeg 2’X2 “tømmer. Dette tømmer er lettere end “forholdet”, og er lettere at transportere. Den 2 “X2 tømmer er lettere end 1’X1 tømmer og har en bedre Anti-Mikrobielle lag. Dette tømmer blev brugt til min ramme, dækning og krop. Rammen var lavet af sidesten 2×2 tømmer og rester af træ, at min far havde forladt mig.

Hvad jeg gjorde, var at bruge præformet PVC piperepair tape. Jeg ønskede ikke, at mine PVC-rør skulle bruges til noget andet, så jeg brugte PVC-rørmaterialet til mine reparationer. Du er sikkert bekendt med pvc-rør reparation lim.

Du kan nemt finde min pvc rør reparation tape på enhver hardware butik, der sælger havearbejde forsyninger. Min pvc rør reparation arbejdshest var en “ilt separator”, som er en håndholdt værktøj, ilt adskiller leafail og træflis fra jorden. En oxygenator er faktisk en luft diffusor. Det fjerner ilt fra jord, der er blevet forurenet og skaber luftlommer, der kan forårsage små planter til at dø.

Hvis du befinder dig i en grøft i din have hele tiden og stadig ønsker at have en smuk, coleus udseende haven, der er andre muligheder. Du kan iltseparere din forkomne eller organiske barkflis for at bruge den som en barriere mod ukrudt under plasten.

Skriv kommentar