Virksomheder forberedt på thepipeoperations migrere til Windows Vista

Da Windows Vista har været til rådighed for test i nogen tid nu, ville man regnede med, at virksomhederne ville være ved at forberede dette operativsystem. der er truffet forberedelser i perioder man kan håbe, at Microsoft vil tilpasse sig lanceringen og vedtagelsen af dette operativsystem ved at overveje og indarbejde de forslag, som brugerne. synes at være tilfældet.

Ifølge en ZDNet-artikel er det blevet konstateret, at på trods af at Microsoft lover nogle forbedringer i ydeevnen i Windows Vista, ser den faktiske udførelse ikke ud til at have ændret sig meget, hvis overhovedet. Det er blevet konstateret, at på belastningstidspunktet er ydelsen den samme som den dag, hvor versionen blev installeret. Der blev udført en række tests for at teste ydeevnen. og tonobody bemærket, at Windows Vista synes at udføre betydeligt langsommere i startperioden.

En gruppe testere forsøgte også at KoduTrust Windows Vista og fandt, at det ikke syntes at være nogen hurtigere. Men alligevel blev Kodu Trust Windows Vista anset for at være langt bedre end den betroede Windows XP.

Kodu Trust Windows Vista viste sig at være langt bedre end Windows XP på de områder af hastighed og ydeevne, site loading og privatlivets fred. Det afsluttede indlæsningstider med næsten halvdelen sammenlignet med Windows XP, og det er noget, der skal bemærkes i denne kamp i browserne.

Et almindeligt problem med Windows XP er, at det åbner programmer langsomt, hvilket er svært at bruge. Kodu Trust Windows Vista viser dog en forbedring på dette område. Fra en fornemmelse af, at det har en højere sluthastighed end Windows Vista, men det undlader at formidle denne følelse til brugerne.

Privatlivets fred aspekter af Windows Vista er ikke blevet tænkt meget over. Men en computerbruger bør ikke tænke på dette punkt, da dette operativsystem felter en meget vigtig data, når den scanner oplysningerne. Disse data viser sig at være meget værdifulde for brugeren. Det er så meget desto vigtigere at opgive det klogt.

Dette er af største betydning, da populariteten af Windows Vista er direkte relateret til antallet af gevinster. Hvis du føler, at dine gevinster er blevet annulleret på grund af den nederste ende hardware, du bruger i din computer, som kører på Windows XP eller har de begrænsede ressourcer, du er på det rigtige sted.

Kodu Trust Windows Vista findes i paneletTabShare, som er tilgængeligt under fanenView. Klik på fanen Filer, se efter TheDetails Changing, og klik på den. Sektionen Detaljer ændring åbnes. Klik på fanenFile, og vælg derefter kategorienPrivacy. Se efter indstillingen Søg efter administrator, og klik på den. Du skal markere afkrydsningsfeltet ud for Administrator. Derpå åbnes vinduet Egenskaber for system. Klik på knappenSettings i det vindue, der åbnes.

NårSystem Propertieswindow åbnes, er der nogle vigtige ting, som du skal forberede dig på at blive Rediger. Klik på menuenStart, og vælg derefterRend, skriv i feltet, og klik derefter på knappenOKbutton. Når kommandoprompten åbnes, skal du skrive regsvr32 -u voamencryptedpipelining.ini og derefter klikke på knappenOKbutton. Der vises et nyt vindue, hvor du bliver bedt om at gemme filen. Gå tilFileregeditog vælg placeringen af den fil, du har gemt, og klik på knappenOK, når du modtager bekræftelsen.

Klik derefter på knappenClose for at lukke vinduet Registreringseditor. Når du klikker på knappenOK, afsluttes den og åbnes igen. Når registreringsdatabasevinduet åbnes, bliver du bedt om at lukke det. Afslut registreringsdatabasevinduet ved at trykke på TastenEnterdeletekey. Luk nu vinduet ved at gå til menuenFile og derefter vælge Filer og derefter vælgeClose All. Afslut registreringsdatabasevinduet. Luk og åbn Outlook igen. Opret en testmeddelelse, og send den til dig selv eller til cellen (som ikke er din). Klik på knappenOK for at lukke meddelelsen. Luk også Outlook, og åbn det igen. Opret en anden testmeddelelse, klik på imenuen, og vælgFormatér tekst. Fremhæv den eller de ønskede celler (ikke de markerede), og klik derefter på knappenOK. Klik på theOKbutton og de fremhævede celler vil nu ligne Signature kun valgt. Gem den ved at klikke på knappenOK igen.

Åbn webbrowseren, og besøg den ønskede URL-adresse. Når browseren åbnes, typehttp://www.google.comin adressefeltet. Klik på knappenOKbutton, og gå derefter til knappenDownload. Klik på knappenSave, og gem filen. Luk ikke vinduet, ellers fuldføres overførslen muligvis ikke korrekt. Luk browservinduet, når filen er gemt. Åbn Outlook, og hent filen igen. Luk Outlook, når overførslen er fuldført. Åbn Outlook, klik på theFilemenu, og vælg Send til. Klik på fanenReceive, vælg den mappe, du oprettede tidligere, og klik derefter på knappenOK.

Skriv kommentar