Tips om Holdem – Sådan spiller du de værste hænder

Nogle gange kan du være heldig med Holdem, især når du spiller No Limit Holdem. Men nogle gange kan du miste en masse penge ved at gøre dumme ting, mens du spiller Holdem. Nogle gange kan det undgås. Ved at læse denne artikel, vil du lære at spille de værste hænder for at vinde flere penge.

Det er rigtigt, at ingen grænse Holdem er det spil, der bevæger sig ekstremt hurtigt. Hvilket er fantastisk, når du er en pokerspiller, fordi du kan gøre en masse penge meget hurtigt. Men det kan være en dårlig ting, hvis du er en pokerspiller, der mister en masse penge på grund af ikke at gøre noget ulovligt. I denne artikel vil jeg forklare en måde at ikke miste en masse penge på poker.

Ingen grænse Holdem tips til at spille de værste hænder

Hvis du holder en hånd, der er ganske modtagelig for at tabe, behøver den ikke engang at være særlig god. Du kan spille ekstremt svage hænder med modererende indsatser. moderering af indsatser, som navnet antyder, er den metode til at satse, hvor indsatserne rejses for at minimere tabene.

Hvis du holder J, 9 Du kan ringe med 9 som både en stor og lille blind. Hvis en spiller raiser, kan du reraise. Hvis du laver en hånd, kan du kun ringe. Hånden J, 9 kan endda være en stor hånd, hvis der er en masse rejser, og du bliver kaldt, i hvilket tilfælde du kan spille meget aggressivt.

Et andet eksempel på hænder, som du kan spille på denne måde, er A-10 og A-9. Disse hænder er meget sårbare. Du kan få alle dine penge ind, hvis du spiller med meget lave grænser.

Ingen grænse Holdem tips til at spille de værste hænder #2

Andre hænder, som du kan spille, når du har en svag hånd, er ret høje par. For eksempel kan du spille høje par effektivt, simpelthen fordi hvis du rammer floppet meget godt, vil du sandsynligvis vinde.

Når du holder et højt par, og det bliver slået, kan du få en hel del penge i puljen. Så du kan spille dine høje par aggressivt og vinde en masse penge i processen.

Ingen grænse Holdem tips til at spille de værste hænder #3

Andre hænder, som du kan spille, når du har en svag hånd, er nogle mellempar. For eksempel kan du spille 8-8 effektivt, fordi hvis du rammer floppet ganske godt, kan du få en masse penge i puljen.

Hvis du har en 8 og et par (såsom 8-8), kan du vinde penge med hænder, der kaldes ‘mirakel hænder.’ Mirakel hænder er hænder, som du ikke ville vinde, medmindre du får meget heldig. I denne situation er det rigtigt, at du ikke ville vinde, medmindre dealerens hole card var en 2, 3, 4, 5 eller 6. Du kan dog stadig vinde hånden i de fleste tilfælde.

Bonuslochie har delt med os hans mest anvendte og coachet Texas Holdem taktik, og de er store. Tjek dem ud på hans hjemmeside:

Lochie Sal’s Texas Holdem Lektioner – Spil som en Pro!

Ved at slå fattige spillere og følge Lochie Sal’s lektioner, tror jeg, jeg kan stadig være en vinder. – Læs hele artiklen (2, overlays og kommentarer)

Lav grænse – Lochie’s Blog

Praksis, Praksis, Praksis – Logiske strategier – Low Limit Strategi Blog.

Skriv kommentar