Opslag af nøgleord

Søgeord forskning er en væsentlig del af opbygningen og optimering af din hjemmeside. Søgeordsforskning er en måde at finde folk, der kunne være interesseret i dit websted. Det tager tid at finde de rigtige søgeord. Du kan bruge mange værktøjer og tjenester til at hjælpe dig i denne proces. Wordtracker er min favorit. Wordtracker er mit foretrukne værktøj til at vælge søgeord. Det er også den mest anvendte. Det er også den dyreste og overused. Wordtracker tilbyder en gratis prøveperiode. Dette er en fantastisk mulighed for mig at udforske Work smartere / smartere, så jeg nyder den gratis prøveperiode.

Der er en god chance for, at du tilbyder et produkt eller en tjeneste på et nichemarked. Det tager ikke meget at finde søgeord, der er mest populære hos potentielle kunder. Du vil se, at der er en masse konkurrence. Det kan vise sig vanskeligt at konkurrere, hvis du starter med et generisk søgeord. Det vil være lettere at konkurrere på et bestemt marked, hvis du starter med branchespecifikke søgeord.

Hvorfor? Hvorfor? Fordi folk, der er målrettet mod et nichemarked som “elektronik” eller “interiør”, ikke ønsker, at mange tusinde dollars skal komme i gang. For at tiltrække disse mennesker vil de store virksomheder altid bruge over-the-top søgeord. Disse søgeord er de dyreste at byde på. Disse søgeord er meget populære, så de er “lange tailed”.

Du vil opdage, at folk bruger dine søgeord til at søge efter deres forespørgsler, når du finjusterer og kontrollerer dem. Nøgleordene er nøglen til at skabe værdi for dit websted. Dette er nøglen til din annoncering og vil hjælpe dig med at få din hjemmeside til toppen søgemaskiner.

Nøgleord kan bruges

At finde folk, der er interesseret i disse emner. Når folk skriver ord eller udtryk, vises en liste, der indeholder mange nøgleord med lang hale. Det er meget lettere at finde folk med søgeord end med et generisk søgeord. Du søger efter, hvad folk skriver i!

Et eksempel kunne være, hvis du var ejendomsmægler. Du skal skrive “auto” i en søgemaskine ved at gå til wordtracker.com. Dette returnerer nøgleordene fra den foregående uges søgninger. Sådan så søgningen ud, da jeg kørte den. Bilforsikring.

Det returnerede en liste med auto-relaterede søgeord, da jeg kom ind i det igen ( unfolditpress 2007,

Dette er blot nogle eksempler på de søgeord, du kan starte med som en folk-søgning-beslutning. Det er den vigtigste del. Du kan sammenligne forskellige søgeord for at finde de mest populære. Du bør vælge den mest populære, mest konkurrencedygtige og den mest aktuelle. Der er mange søgeordsværktøjer, som du kan bruge gratis.

Søgemaskiner kan også returnere resultater, der ikke vises, hvis du ikke allerede vidste det. Det er lokal søgning. Denne side indeholder andre sektioner end søgeresultaterne. Du kan vælge at få vist yderligere oplysninger eller gå videre til næste søgning. For at hjælpe dig med at finde dit nichemarked og faktisk oprette forretningswebsteder er nøgleord og 1500 andre søgepladser tilgængelige.

Skriv kommentar