Kredit score og kreditvurdering

Kredit score er en af de vigtigste variabler, der kan gøre eller bryde din økonomiske fremtid. Det er almindeligt kendt, at når du køber noget eller udfylde nogen af dine ansøgninger, får du en score dermed din kredit record er oprettet. Fra denne særlige dato og fremefter, har du en god eller en dårlig kredit. Enhver person uden score nægtes af de fleste, der gerne vil låne penge eller udvide en kreditlinje til ham / hende. Derfor er kreditvurderinger af ekstrem betydning.

Din kredit historie vil følge dig, uanset hvor du går. Historien vil de fleste gange blive brugt til at afgøre, om du får et job, til forsikringsformål, for at bestemme dine gebyrer eller rente på et helt hvilket som helst tidspunkt i dit liv. Selve scoren er baseret på oplysninger, som de tre kreditrapporteringsbureauer har på filen, normalt fra din fortid og dine nuværende konti.

Der er tre hovedrapporteringsbureauer, der rapporterer dataene med din tidligere konto og din nuværende konto. Da så mange oplysninger rapporteres konstant, er score normalt revideret som næsten nødvendigt op næsten dato med få ugers mellemrum.

Dit nummer bestemmes ved hjælp af oplysninger om dit kreditflow. Hvis du har et godt nummer, så er det bare almindeligt og enkelt for dig at få et godt tilbud på lån og kreditkort. Hvis din score er mindre end 620, kan du prøve at overholde måder, du kan hæve det op, og dette kan gøres på en række måder.

For det første er at forsøge at foretage betalinger til tiden hver måned. Jo mere du kommer for sent på betalinger, jo lavere vil din score være. Hvis du ikke kan foretage en betaling, skal du kontakte din kreditor så hurtigt som muligt og finde ud af noget. Gør dit bedste for ikke at betale sent og holde din konto løbende, så du kan få en god score.

Et stort antal mennesker har set drastiske forbedringer i deres score, fordi de foretog et stort antal betalinger til tiden. En vigtig kendsgerning er, at hvis dine kreditorer rapporterer din betalingshistorik til bureauerne, vises hver betaling, du foretager, uanset om du kommer for sent eller normalt snart på din rapport. Hvis du er forsinket eller mindre end normalt på en betaling, vises den ikke natten over, det er ikke det samme, som hvis du foretager en række betalinger til tiden. Det vises på rapporten efter et vist tidsrum.

Den anden, men faktisk det vigtigste, du kan gøre for at hæve din kredit, er faktisk en langsom og stabil tilgang andSystematic og årlige kreditbetalinger. Når du har betalt alle dine månedlige regninger til tiden, kan du være temmelig sikker på, at du vil have en god kredit score og score.

De fleste virksomheder forventer ikke at se et stort antal betalinger foretaget til tiden i din profil. Det kan tage flere måneder at foretage betalinger til tiden for at få din kredit score til, hvor du vil have det til at være. Skub ikke på den, bare begynd der.

En negativ kredit score vil sænke din samlede kreditvurdering, fordi det viser, at du ikke har været en ansvarlig person af kredit. Hvis du åbner nye kreditkort, kan du gøre en masse af overdreven udgifter, og dermed sætte dig selv i en temmelig dårlig position lige nu, fordi du ikke er i stand til at foretage dine betalinger, og alle de betalinger går i retning af at afbetale uanset gæld vil blive erhvervet.

Du ønsker måske at tale med dine kreditorer og se, om de er modtagelige for at oprette rimelige betalingsplaner for dig, og hvis de er åbne for at give dig en betalingsforlængelse, ville det være din bedste chance. Dette vil naturligvis kun arbejde, hvis du kan holde dine betalinger aktuelle på lang sigt, og mest sandsynligt vil du allerede foretage betalinger på din gæld.

Du ønsker måske at få en form for konsolidering af gælden lån. Du kan på tværs fra mange konkurrerende virksomheder til en enkelt lån udbyder. Problemet er, at du er nødt til at lukke alle dine konti, og hvis du ikke gør det, så vil du blive hængende betale høje renter bare for at have kredit. Foretag dine betalinger fuldt ud og til tiden, hver måned, og du vil snart kunne se en god forbedring i din kreditværdighed.

Skriv kommentar