Skrotpræmien blev min redning!

Jeg vidste at det måtte komme – naboerne var gået til bestyrelsen i vores boligforening fordi de var trætte af at se på min gamle skrotbil som havde stået udenfor på gaden i 9 mdr. Man kan jo dårlig bebrejde dem for køn var den jo ikke – jeg havde imidlertid bare ikke pengene til at skille mig af med bilen. Jeg var derfor i syv sind da jeg fik et brev fra bestyrelsen, som skrev at hvis jeg ikke fik fjernet min skrotbil inden 8 dage, ville de gøre det og sende regningen videre. Så nu var gode dyr rådne!

Mit held blev en skrotpræmie

Skrotningspræmien er ikke en selvfølge bland alle forhandlere – nogle forlanger faktisk penge for at hjælpe dig af med din skrotbil. Derfor er det vigtigt at undersøge markedet før du beslutter dig for at skrotte bilen.

Min bror havde imidlertid for nyligt skulle skrotte sin gamle bil og han kunne fortælle mig at han havde fået en god skrotpræmie for sin bil. Han havde kontaktet et firma som havde tilbudt ham kontanter for hans skrotbil, så det var jo oplagt at ringe til dem. Det gjorde jeg og det blev min redning! Så jeg endte faktisk med at få penge for min gamle bil i stedet for at betale for at komme af med den. Nu irriterer det mig bare at jeg ikke kom på den idé før – men nu er problemet i hvert fald løst og bestyrelsen er tilfredse.