Numse godt Mobilt bredbånd

Mobilt bredbånd behøves ikke at koste det hvide ud af øjnene som mange faktisk tror at det gør.

Jeg havde en samtale med en gammel kammerat den anden dag, og helt ved et tilfælde kom jeg til at nævne at jeg var begyndt at anvende mobilt bredbånd, som jeg var rigtig glad for. Det forstod han umiddelbart ikke, for han mente mobilt bredbånd var noget dyrt noget, som man helst skulle holde sig væk fra.

Men der var jeg derimod helt uenig, for jo mobilt bredbånd har nok tidligere været rimelig dyrt, men tiderne skifter og det er desværre ikke altid at folk følger med udviklingen. For selvom noget har været dyrt engang skal man ikke holde sig tilbage når det senere falder i pris, som tilfældet har været med mobilt bredbånd.

For da jeg fortalte ham hvad jeg betaler for mobilt bredbånd, og hvad det giver mig tilbage i ekstra fritid, og faktisk også økonomiske, da jeg får mulighed for at arbejde mere og mere effektivt end jeg har gjort tidligere. Ja, så kunne han lige pludselig godt forstå hvorfor jeg har valgt at bruge mobilt bredbånd, for det er alle pengene værd.

Læs også:  Frem til side et