Find alt på et lagersalg

En almindelig familie skal hele tiden bruge nyt, ungerne vokser ud af tøjet, sofaen trænger til at blive skiftet og fars løbesko har kendt bedre dage. Udgifterne er konstante og levner ikke altid den luft i økonomien, man ville foretrække at have. I stedet for et gennemtrawle alle butikker og webshops, for at finde de bedste tilbud, så find et lagersalg. Her får man nærmest smidt varerne i nakken, selv de fede mærkevarer fra luksuriøse brands. Også selvom der skal køres et stykke vej, vil turen helt sikkert tjene sig ind.

Fyld posen til lagersalg

Lagersalg bugner af varer, der skal ud i en fart. Mange kender allerede den form for udsalg og gør man ikke, så læg vejen forbi et, så snart muligheden byder sig. Her sælges sæsonens restpartier ud. Man kan også være heldig at finde 2. sorteringsvarer af fin kvalitet, tjek selv om fejlene er til at leve med, hvilket de typisk er, for der er sjældent returret, når varen først er betalt. Hvis det handler om tøj, kommer kunderne som regel ud med posevis af lækre sager til den samme pris, som bare enkelte dele normalt ville have kostet i en butik. Her kan man roligt hamstre lidt og købe en flyverdragt, der kan gemmes væk og senere findes frem når den passer. Det er helt naturligt, hvis man rammes af lidt udsalgsfeber, når man først ser, hvor billigt alting er. Forvent dog ikke ret meget hjælp fra ekspedienter og vær forberedt på en del kø dannelse. Det er heller ikke sikkert, at der kan betales med kreditkort. Tjek inden, så du er forberedt.

Læs også:  Dødsbo købes med god handel

Lagersalg hos dit yndlings brand

Kontakt evt. de brands, du holder mest af og forhør dig om, hvornår deres næste lagersalg afholdes. Som sagt er det en rejse værd, hvis der er tale om varer, der normalt er dyre at få fingrene i.