Den nye iPhone 6s med mange nye funktioner

Hvad kan den nye iPhone 6s?

Apple overrasker os alle sammen igen. Deres design er simpelthen det lækreste, du finder på markedet. Det er ikke mærkeligt, at deres konkurrenter har svært ved at følge med på den front. Hvis du besøger deres hjemmeside, så gør de det da også hurtigt stråleklart, at deres nye telefon virkelig bare er noget af det mest vidunderlige, du kan få fingrene i. Man ser hvordan en blomst let og lydløst glider over skærmen, i den mange strålende farver – det er næsten umuligt ikke at blive en smule betaget.
Derudover reklamerer de også for deres nye 3D Touch. Overordnet er det bare ligesom en helt almindelig touchskærm, men nu kan din iPhone også mærke, hvor hårdt du trykker. På den måde bliver det nu muligt at interagere med din telefon. Selvfølgelig er det hele og hurtigere og nemmere end før. Hvorvidt den er nemmere, vil vi mene er ret subjektivt, så på det punkt må nok bare tage chancen, og se om man kan finde rundt i den nye iPhone 6s.

Yderligere detaljer ved den nye iPhone 6s

Som I måske har regnet ud, så er der uendeligt mange ting at tage fat på ved den nye iPhone 6s. Det teknologi på højeste plan. Én af de ting som Apple altid har gjort godt i forhold til deres iPhones, det er uden tvivl deres kamera. Mange ting kan man sige om Apples produkter og deres iPhones, men kameraerne, de virker altså lige som de skal.
Det nye kamera er nu med 12 megapixels, som nu tager endnu bedre billeder og gør det endnu hurtigere. Derdudover kan du også få taget nogle helt fantastiske videoer, da opløsningen er fire gange så høj end tidligere. Er du derfor en rigtig fotograf i din fritid, så bør du bestemt anskaffe dig denne iPhone 6s.

Læs også:  Mobiltelefoner er en del af vores personlighed