Billig autohjælp

Jeg har fornyeligt haft brug for autohjælp, men ellers har det aldrig tidligere været aktuelt. Heldigvis havde jeg det da jeg skulle bruge det.

Som skrevet herover havde jeg fornyeligt brug for autohjælp da min bil drillede og ikke ville køre, heldigvis krævede det blot et opkald før jeg kunne få fat på en der kunne komme og hente bilen og køre den på værksted, og jeg fik en låne bil sat til rådighed, super luksus.

Det er i sådan en situation man bliver rigtig glad for at man har været så fornuftig at tegne sig et autohjælps abonnement, for aner virkelig ikke hvad jeg ellers skulle have gjort i den situation. Men på samme tid kom jeg til at tænke lidt på hvor meget jeg egentlig bruger på autohjælp i forhold til hvor meget jeg har brugt det, har som sagt kun brugt det 1 gang.

En kammerat har fortalt mig at det skulle være muligt at finde udbydere af billig autohjælp, som stadig levere en rimelig i orden service. Og eftersom at jeg hader at spilde unødvendige penge, er jagten nu for alvor sat ind på billig autohjælp. Så må vi se hvad fremtiden bringer, for indtil videre synes jeg ikke at have fundet noget der er markant billigere, end hvad jeg allerede har.